mimring fra russetiden (Astridsin)
Hjem Add Om meg Kontakt

2

mimring fra russetiden

Utrolig trist, men nå har vi lagt ut den fine russebilen vår til salgs. Her finner du den. 

Russetiden var helt fantastisk, og det føles litt som kjærlighetssorg å vite at jeg aldri får opplevd den på nytt. Kan faktisk si at det var 3 av de aller beste ukene i livet mitt. Det var late dager, mandagsfylla, uendelige kjøreturer, mc donalds x 3 på en dag. Og mye mer!! Åh, det svir faktisk skikkelig å tenke på det! Vi var bare 5 stk, og hadde 8 seter i bilen vår, noe som var en kjempefordel, da vi kunne ha med oss flere hver gang. 

Russetiden skapte også et helt spesielt samhold både i klassen og generelt på skolen. Alle gikk med møkkete bukser i flere uker, og med under to timers søvn. Vi kjørte ofte sammen til skolen med russebilen, det var noe av det koseligste! Så da sier det seg selv at det ble endel overnattinger, ååh det var så koselig. 

Vi kjørte både til Hamar, Elverum og Lillestrøm for å finne ut hvor det var liv, det var ikke liv noen steder, haha men bilturen var fantastisk! 

Lillehammer er et kapittel for seg selv! herregud, for en opplevelse!! Med campbadstua ble det skikkelig stemning og et skikkelig samlingsted! Gøy å tenke på at jeg var veldig nære å ikke reise i det hele tatt, fordi jeg var blitt syk og hadde høy feber. Jeg er såå glad for at jeg reiste uansett. 


Slapper av, på verdens fineste russebil ♥


Badstua jentene chillern i badstua


Russensdag på tusenfryd!


Lillestrøm!

Russ 2016, dere kan glede dere!!!  • 31.07.2015 kl.15:23
  For noen koselige bilder.

  Er det noe man ikke glemmer så er det russetiden! <3
  31.07.2015 kl.20:52
  Åh ser ut som at dere hadde det skikkelig gøy!

  Tror jeg var tidenes kjedeligste russ! Jobba hver eneste helg  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  hits