Ting du ikke visste om meg (Astridsin)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Ting du ikke visste om meg

Jeg finnes ikke konemateriale. Altså jeg er elendig til å lage mat, re senga, skifte sengetrekk, vaske og alle slike ting som det forventes at vi jenter er flinke til.

Jeg har gått på cheerleading. Jeg gikk i fire år, fra 2009 til 2013! Noen veldig fine år og jeg savner det masse! spesielt konkurransene. Det er litt rart, fordi det var en så stor del av livet mitt i den perioden, så det er utrolig rart at det er ingenting igjen. Men jeg tror nok jeg alltid kommer til å være interessert i det, og ha den lille "jeg vil begynne igjen" følelsen inne i meg. Jeg har aldri vært i et ordentlig forhold. Jepp, det stemmer. Har vært forelska og holdt på med en gutt, men det er det nærmeste jeg kommer. 

Jeg er livredd for å gå glipp av ting.  Sånn har det egentlig vært siden jeg var liten. Ville alltid være med på butikken, og overalt hvor det skjedde noe. Sånn er jeg fortsatt, og jeg er livredd for å gå glipp av en fest, en hyttetur eller bare småting når vi samler jentegjengen. 

Jeg hater å sove alene. Det trenger ikke nødvendigvis å være en gutt, men bare det å sove i samme rom som noen. Slippe å sove alene. Det beste er jo å sovne mens man skravler med jentene, eller når en gutt holder rundt deg. Jeg sover faktisk veldig ofte sammen med søstera mi, vi har et veldig godt forhold. 

Jeg har ikke profilbilde på facebook. Jeg poster mer enn gjerne haugevis av bilder av meg selv her på bloggen, men jeg finner aldri et bilde jeg syns er "bra" nok for facebook. hehe, det er litt rart.

Jeg elsker is. jeg elsker is så høyt! Jeg kjøper aller helst en is nesten hver gang jeg er på butikken. Og i mine verste perioder spiser jeg 3-4 is daglig. uff, dette kommer ikke til å ende bra. 

Jeg blir veldig avhengig av mennesker. Det å miste kontakt med venner, eller være lenge borte fra familien syns jeg er skikkelig ille. Jeg er skikkelig spent på hvordan det vil gå når jeg flytter 50 mil hjemmefra... hehe, forhåpentligvis blir jeg mer selvstendig.

Jeg har bodd i egen leilighet. Ja, på grunn av det øverste punktet, bestemte jeg meg for å skjerpe meg. Så jeg bodde faktisk over et halvt år for meg selv 5 minutter hjemmefra med bil. Det gikk overraskende bra, og jeg hadde det veldig fint. Men jeg savnet å bo hjemme da.. På slutten var jeg hjemme så ofte at jeg nærmest hadde flyttet hjem før jeg sa opp leiligheten. Jeg er jo som sagt veldig avhengig av mennesker, så det å være mye for meg selv var veldig kjedelig, selv om det var litt godt også. Dette var en veldig fin erfaring for meg, og det vil nok gjøre det lettere nå som jeg skal flytte så langt unna. 

Jeg liker å sove når det er litt kaldt. Aller helst skal jeg fryse utenfor dynen, for da er det perfekt temperatur under. Det verste er jo å være varm når man skal sove.  Igår ble jeg tante for andre gang, til ei utrolig søt liten jente! Så jeg lever litt i lykkerus om dagen ♥


  • Kommenter her
    Tilkomstgruppen
    Design og koding: Ina Anjuta
    hits