Ombre finest med krøller? (Astridsin)
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Ombre finest med krøller?

Dagen etter at jeg hadde bestått eksamen, dro jeg litt spontant til frisøren og farget ombre. Jeg hadde faktisk vurdert det i 2-3 år, før jeg gjorde det.

Jeg ville at det skulle se mest mulig naturlig ut, og i enkelte lys syns jeg det ser ganske naturlig ut. Men det kan også se litt "hardt" og unatulig ut, derfor er jeg litt usikker på om jeg skal farge det igjen, eller bare la det være. 

Jeg ble så skuffet de første dagene, da ingen la merke til at jeg hadde farget håret, haha. Synes egentlig det er mye finere nå enn det var før, og kommer nok til å ha ombre i lang tid framover.

Ombre er jo igrunn kjent for å være finest når man har krøller. Jeg har egentlig krøller/bølger, men disse retter jeg ut hver dag. Derfor går jeg stortsett alltid med rett hår. Jeg personlig synes det er fint også med rett hår, men det er jo også fint med krøller, fordi overgangen ser mer naturlig ut, og fargen endrer seg i krøllen. 

På bildet har jeg laget krøllene med krølltang. Selve lyset gjør at håret ser mest naturlig ut der det er rett, så der ser man jo hvordan kontrastene er bare ut i fra lyset.

 

Hva syns dere? Er ombre finest med krøller? • 01.08.2015 kl.13:53
  Du kler begge dele <3
  01.08.2015 kl.15:43
  Takk for kommentaren din! For en fin blogg du har!

  Synes du kledde begge deler. Har selv ombre og elsker det!  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  hits