Astridsin -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Mitt år på Fredly folkehøgskole

hva skal jeg si? Jeg har hatt det beste året i livet mitt! woow! Det er så gøy å se hva jeg skrev i innleggene forrige sommer, hvor mye jeg stressa før jeg skulle dra. Jeg var såå usikker på om jeg ikke heller bare skulle studere, og jeg er så takknemlig for at jeg ikke gjorde det! 

Dette året har jeg møtt så mange forskjellige og fantastiske mennesker! Jeg har virkelig fått utfordret meg selv på så mange måter at jeg ikke visste at det var mulig engang. Jeg kunne ønske året aldri tok slutt, og at vi hadde hatt et år til sammen, alle sammen. 

På folkehøgskole er ingen dager like. Mye variasjon, morsomme morgensamlinger, masse morsomt som skjer hele tiden relatert til hvilke linje du går på. Så mye samhold og glede! Vi ble alle en liten familie, og jeg er så glad i hver eneste en av de! Tror jeg savner absolutt alle. 

Har så mye å fortelle! Samtidig som at det er så lenge siden, så kan heller dele litt bilder, også kan jeg fortelle mer senere. Bare og spørre også, hvis dere lurer på noe! ♥Og en siste lille oppfordring fra meg: Ta et år på folkehøgskole! Det er det beste valget jeg har tatt så langt i livet mitt.

Det året er så viktig! Så tenk over hva du liker å drive med, se om du finner en skole som har en linje som interesserer deg! Og nyt det, nyt hvert eneste dag! 

 • Astrid

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits