Astridsin -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Ting du ikke visste om meg

Jeg finnes ikke konemateriale. Altså jeg er elendig til å lage mat, re senga, skifte sengetrekk, vaske og alle slike ting som det forventes at vi jenter er flinke til.

Jeg har gått på cheerleading. Jeg gikk i fire år, fra 2009 til 2013! Noen veldig fine år og jeg savner det masse! spesielt konkurransene. Det er litt rart, fordi det var en så stor del av livet mitt i den perioden, så det er utrolig rart at det er ingenting igjen. Men jeg tror nok jeg alltid kommer til å være interessert i det, og ha den lille "jeg vil begynne igjen" følelsen inne i meg. Jeg har aldri vært i et ordentlig forhold. Jepp, det stemmer. Har vært forelska og holdt på med en gutt, men det er det nærmeste jeg kommer. 

Jeg er livredd for å gå glipp av ting.  Sånn har det egentlig vært siden jeg var liten. Ville alltid være med på butikken, og overalt hvor det skjedde noe. Sånn er jeg fortsatt, og jeg er livredd for å gå glipp av en fest, en hyttetur eller bare småting når vi samler jentegjengen. 

Jeg hater å sove alene. Det trenger ikke nødvendigvis å være en gutt, men bare det å sove i samme rom som noen. Slippe å sove alene. Det beste er jo å sovne mens man skravler med jentene, eller når en gutt holder rundt deg. Jeg sover faktisk veldig ofte sammen med søstera mi, vi har et veldig godt forhold. 

Jeg har ikke profilbilde på facebook. Jeg poster mer enn gjerne haugevis av bilder av meg selv her på bloggen, men jeg finner aldri et bilde jeg syns er "bra" nok for facebook. hehe, det er litt rart.

Jeg elsker is. jeg elsker is så høyt! Jeg kjøper aller helst en is nesten hver gang jeg er på butikken. Og i mine verste perioder spiser jeg 3-4 is daglig. uff, dette kommer ikke til å ende bra. 

Jeg blir veldig avhengig av mennesker. Det å miste kontakt med venner, eller være lenge borte fra familien syns jeg er skikkelig ille. Jeg er skikkelig spent på hvordan det vil gå når jeg flytter 50 mil hjemmefra... hehe, forhåpentligvis blir jeg mer selvstendig.

Jeg har bodd i egen leilighet. Ja, på grunn av det øverste punktet, bestemte jeg meg for å skjerpe meg. Så jeg bodde faktisk over et halvt år for meg selv 5 minutter hjemmefra med bil. Det gikk overraskende bra, og jeg hadde det veldig fint. Men jeg savnet å bo hjemme da.. På slutten var jeg hjemme så ofte at jeg nærmest hadde flyttet hjem før jeg sa opp leiligheten. Jeg er jo som sagt veldig avhengig av mennesker, så det å være mye for meg selv var veldig kjedelig, selv om det var litt godt også. Dette var en veldig fin erfaring for meg, og det vil nok gjøre det lettere nå som jeg skal flytte så langt unna. 

Jeg liker å sove når det er litt kaldt. Aller helst skal jeg fryse utenfor dynen, for da er det perfekt temperatur under. Det verste er jo å være varm når man skal sove.  Igår ble jeg tante for andre gang, til ei utrolig søt liten jente! Så jeg lever litt i lykkerus om dagen ♥

 • 2

  mimring fra russetiden

  Utrolig trist, men nå har vi lagt ut den fine russebilen vår til salgs. Her finner du den. 

  Russetiden var helt fantastisk, og det føles litt som kjærlighetssorg å vite at jeg aldri får opplevd den på nytt. Kan faktisk si at det var 3 av de aller beste ukene i livet mitt. Det var late dager, mandagsfylla, uendelige kjøreturer, mc donalds x 3 på en dag. Og mye mer!! Åh, det svir faktisk skikkelig å tenke på det! Vi var bare 5 stk, og hadde 8 seter i bilen vår, noe som var en kjempefordel, da vi kunne ha med oss flere hver gang. 

  Russetiden skapte også et helt spesielt samhold både i klassen og generelt på skolen. Alle gikk med møkkete bukser i flere uker, og med under to timers søvn. Vi kjørte ofte sammen til skolen med russebilen, det var noe av det koseligste! Så da sier det seg selv at det ble endel overnattinger, ååh det var så koselig. 

  Vi kjørte både til Hamar, Elverum og Lillestrøm for å finne ut hvor det var liv, det var ikke liv noen steder, haha men bilturen var fantastisk! 

  Lillehammer er et kapittel for seg selv! herregud, for en opplevelse!! Med campbadstua ble det skikkelig stemning og et skikkelig samlingsted! Gøy å tenke på at jeg var veldig nære å ikke reise i det hele tatt, fordi jeg var blitt syk og hadde høy feber. Jeg er såå glad for at jeg reiste uansett. 


  Slapper av, på verdens fineste russebil ♥


  Badstua jentene chillern i badstua


  Russensdag på tusenfryd!


  Lillestrøm!

  Russ 2016, dere kan glede dere!!! 

 • 0

  kort hyttetur

  Igår reiste vi en kort tur til hytta til Ingrid Marie. Ingrid og Viggo fikk dessverre problemer med bilen, så de fikk ikke blitt med opp allikevel. Veldig synd! Når vi kom opp, lekte vi mafia. Vet ikke om dere har hørt om det? Det var ihvertfall utrolig gøy! Vi var bare fem, men tror det er enda morsommere hvis man er flere. Vi reiste hjem igjen ganske tidlig idag, så det ble en veldig kort, men også veldig koselig tur!

  Tok minimalt med bilder, dessverre. Hehe! 

  Idag har vi Mille på besøk her hjemme, så det er veldig koselig. Ellers har jeg begynt å tenke litt på hva jeg skal ha med meg til Fredly. Tenk at jeg flytter om bare tre uker.. hvor sykt er ikke det?? Helt til Trondheim. Jeg har nylig blitt lagt til i en facebookgruppe derfra, og nå kjenner jeg at jeg bare gleder meg! ååh, det skal bli så godt med et år uten karakterer og eksamen. 

   

   

  Håper dere har hatt en fin dag ♥

 • 2

  Fineste fant

  Nå har jeg akkurat gått en kort tur med fant, før jeg skal på jobb. Han er en cocker spaniel, og fyller vel 9 år nå i november.Han er verdens fineste og snilleste hund! ♥ Kommer til å savne han masse masse når jeg flytter, så prøver å tilbringe litt ekstra tid med han nå før jeg drar.   Men nå må jeg løpe på jobb. Blir en ganske hektisk dag idag, jobber til kvart over 6, og etter det reiser jeg rett på fest. Blir en liten avslutning nå før alle flytter.. Tror det blir veldig koselig! 

 • 5

  Ny kjole

  heiihåå. Har lenge vært på jakt etter en fin peplum kjole igjen, finner ikke min gamle(som jeg elsket såå høyt). Men denne er nesten like fin! 

   

   Liker detaljen bak! 

   

   

 • 1

  mettalic

  Blitt veldig populært med slike metallic tattoos nå, og vi selger det der jeg jobber, så bestemte meg for å prøve. hehe. Hva jeg syns? Syns det kan være litt fint, litt gøy med noe nytt. Syns de små og litt diskre er de fineste. Derfor tok jeg min i panna:-)) haha.

 • 3

  Reise til Hellas i pengekrisen?

  Som sagt, så bestilte vi jentene sydentur igår. Og som de smarte jentene vi er, så valgte vi å reise til Kreta. haha! Er nok ikke førstevalget til de fleste nå fortiden.. Vi reiser 13 august, så det er litt over en måned til. Vi sjekka ikke opp så nøye før vi bestilte hvor ille det egentlig er der nede. Men vi må jo bare satse på at det går an å reise dit ihvertfall. Kanskje ikke så rart at det var så billig å reise dit nå.. haha! det ordner seg nok!

  Tror det blir utrolig godt å avslutte ferien med vennene mine før vi alle flytter. Det blir en veldig økonomisk tur, men det er jo litt gøy å se hvor billig man faktisk kan reise. 

  Hotellet vi skal bo på heter Pegasus. Jeg syns det ser skikkelig fint ut, så håper det er like fint i virkeligheten!  • 8

  Fredly folkehøgskole

  Det er under to måneder til jeg begynner på folkehøgskole.. whææ! Grugleder meg skikkelig. Skal gå på Fredly folkehøgskole som ligger i Børsa. Mormor bodde der, så jeg har mange sommerminner derfra. 

  Jeg skal gå på en linje som heter treninginstruktør - dancemix, step og styrke. Trene masse på skolen er ikke så verst vel? Håper jeg kommer i skikkelig god form! hehe, tror jeg har litt godt av det at man MÅ. Også bor vi jo på treningssentret, så dørstokkmila bør ikke være et problem. Men jeg er nervøs for at de ande som begynner der er veldig godt trent, for det er ikke jeg. 

  Det er litt rart, for man vet jo ikke helt hva man går til. Er redd for å ha for høye forventninger, siden alle snakker så varmt om året sitt på folkehøgskole. 

     (bildet er tatt fra fredly folkehøgskole sin hjemmeside)

   

  blir superglad om du vil dele noen erfaringer fra ditt år på folkehøgskole

 • 2

  varme dager

  åh, nå er det sykt varmt ute! Utrolig godt at sommeren har kommet for fult. Jeg er dessverre alt for dårlig til å nyte været. Dagene går så fort, klokka er fem nå og jeg har ikke gjort noen ting idag. i kveld skal jeg og jentene bestille sydentur! Vi planlegger å reise om litt over en mnd, men aner ikke hvilket land det blir enda. 


  Fra tyrkiaa

 • Astrid

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits