Astridsin -
Hjem Add Om meg Kontakt

4

Jeg gleder meg

Nå er det bare to hele dager igjen til jeg og to av mine beste venner reiser til Kreta!! Har vært så mye som har skjedd den siste tiden, så har ikke fått tid til å glede meg ordentlig før nå. Blir så bra å komme tilbake til sol og varme. Jeg begynte jo ferien med en tur til Tyrkia med familien, så blir veeldig godt å avslutte ferien med en tur til Kreta med venner. 

Her er litt bilder fra turen i juni.var helt vilt mye hunder rundt der. Og de fleste var veeldig tynne, sånn som denne :(


Den her var noe av det vakreste jeg noen sinne har sett

Hadde det utrolig bra, og håper denne turen blir like fin!

 

 • 8

  Burde jeg søkt rett på studier?

  Nå oppdateres det overalt på facebook om hvilken skole de forskjellige skal gå på. For de som skal gå på universitet eller høyskole så begynner fadderuka nå iløpet av denne uka, hvis jeg har forstått det riktig? Akkurat nå, så syns jeg de er så heldige.

  Jeg skal jo gå på folkehøgskole, og jeg aner jo egentlig ikke helt hva jeg går til. Jeg har sett at man har en noenlunde normal timeplan, riktig nok med andre fag enn det som er vanlig på høyskoler. Altså, jeg vil få vanlige rutiner med en fast skoledag og stå opp tidlig og slik, heldigvis! Noen ganger ser jeg for meg at jeg har så dårlig tid, og det er litt den bekymringen jeg sitter med nå.

  Kaster jeg bort ett år, mens de andre kommer ett år videre på utdanningen sin? Tenk at mange av vennene mine kommer til å bli ferdig utdannet før meg, fordi jeg ikke begynner rett på videreutdanning. Også tenker jeg: Astrid, skjerp deg. Ett år spiller ingen rolle fra eller til, man skal jo jobbe så mange år uansett. Men allikevel, så stresser man seg jo gjennom videregående, og det blir jo sett litt ned på å ta et "friår" på vgs?  

  Det å finne seg leilighet og slik også. Føler at de er såå heldige. De skal bo i en leilighet, og studere, kanskje ha en jobb ved siden av.. Jeg tror faktisk at jeg kommer til å savne å jobbe. Er det ikke rart, hvordan man alltid vil ha det man ikke har? 

     Det er litt gøy hvordan man spekulerer så mye før man opplever ting. Man ser for seg i hodet hvordan ting kommer til å bli, og hvordan ting kunne ha vært. Men, egentlig, så aner man jo ikke. 

  Så nå er jeg litt nysgjerrig, hva skal eller hva gjorde du første året etter videregående? ♥

 • 0

  spontantur

  Heii dere ♥ Igår når jeg var ferdig på jobb bestemte jeg, Hege og Ingrid oss får å reise ut. Så når jeg kom hjem var jeg bare dritstressa, og prøvde å spise og finne noe å ha på meg. Vi dro til leiligheten til Ingrid, og hadde et veldig koselig og rolig vors for 3. Planen var å reise til Skotterud, fordi der spilte plumbo, men vi ombestemte oss akkurat når vi kom fram. Så jeg og Ingrid endte opp i Arvika på en festival der, mens Hege dro på slobrua. Haha, snakk om endring i planene! Vi hadde det hvertfall veldig gøy. Elsker når det blir litt spontant, jeg så for meg en rolig kveld hjemme, og endte opp på en festival i Sverige.  • 2

  Fridag

  Idag har jeg hatt en veldig rolig dag hjemme, og har egentlig ikke gjort noe produktivt. Skal jobbe imorgen, så er litt godt å ha en slapp dag innimellom. Igår reiste Mari opp til Bergen! Det er så utrolig rart at vi snart flytter vekk alle sammen. Kommer til å savne den jenta masse! 

  Har planer om å fortelle Silje og Ingrid om bloggen. Hvis jeg ikke sier noe, så får jeg jo ikke posta noe på sydenturen vår. Veldig spent på reaksjonen! hehe  Håper dere har hatt en fin dag ♥

 • 6

  Lange dager

  Hei dere ♥ De siste dagene har vært litt tunge og vanskelige, derfor var det veldig deilig å trene litt idag! Så da ble det ikke siste økta siste allikevel. Kjenner meg allerede støl, så det er et veldig godt tegn. Føler at jeg presterer mye bedre på treningen når jeg er lei meg eller sur, flere som har det slik? Veldig lyst på en økt i morgen også, kanskje det blir løping? Kan trene fram til 20. september, så det passer egentlig perfekt. Da får jeg trent i hjemreise helga mi også. 

  Ellers har jeg bestilt noen ting jeg trenger til jeg begynner på skolen. Nærmer seg nå! Er bare en uke til jeg reiser til syden, og jeg reiser jo rett fra syden og opp til Trondheim, så dagene framover vil nok gå i ett. Jeg er skikkelig gira! 

 • 1

  matmatmat

  Jeg og min kjære søster skulle egentlig på kino i kveld, men jeg var aaltfor treig, så det rakk vi ikke. Så bestemte vi oss for å reise til Sverige, men alt der ville vært stengt når vi kom fram.. Så da ble det en tur til egon på Jessheim. jeg eeelsker kyllingkebaben der. Vi spiser der for ofte, det er jo ganske dyrt. Også oreokake til dessert, såklart ♥ Koselig avslutning på helga hvertfall.   nam! 

 • 3

  back on track

  Idag hadde jeg min første, og siste treningsøkt for denne sommern. Eller, får håpe det ikke blir siste. Men jeg har nå slutta på family, så da blir det jo litt ekstra tiltak. I tillegg til at jeg jobber 5 av 11 dager før jeg flytter, og jeg må pakke og gjøre meg klar til flytting.

  Egentlig utrolig kjipt, for jeg får såå motivasjon til å trene når jeg først har kommet i gang igjen. Første økta etter langt mellomrom er alltid verst. Nå er jeg supergira, og skulle helst tatt en økt senere i kveld, men der sier nok kroppen min stopp. Men, tror det blir sykt bra nå med et år med masse trening. Selv om formen nå, er heelt på bånn.

  Jeg varmet opp litt lett på mølla, også gjorde jeg styrke på hele kroppen. Det trengtes, for å si det sånn! Merker at jeg har mista masse muskler, spesielt i bein og rumpe :(. Tung økt, men jeg er veldig fornøyd.

  Bildene er såklart tatt før økta. Tro meg, jeg så ikke sånn ut etterpå.. 

 • 0

  Rolig lørdag

  Idag har jeg jobbet fra halv ett til seks. Jobbet forrige lørdag, og skal også jobbe neste lørdag, det er siste lørdagen før jeg reiser. Fikk også to vakter til neste uke, så det er supert. Godt å tjene inn litt ekstra nå før jeg flytter. Penger ♥  Nå har jeg akkurat spist taco, også ble det  jordbær og is til dessert.  så nå ligger jeg helt død i senga og slapper av. Har egentlig ikke så store planer for kvelden, men blir nok tidlig natta for min del.

  August er en stor måned. 13. Reiser jeg til Kreta med Silje og Ingrid, og allerede den 22. Begynner jeg på året mitt på folkehøgskole. Veldig rart, og for de fleste begynner jo studiene 17. Eller noe? Enda tidligere. Skal bli utrolig godt å komme igang med treninga igjen, tror ikke jeg har trent en eneste dag i ferien. Jeg må også avslutte på family, det blir litt trist. 

   

   
  Banan er faktisk sykt godt på taco, hvis du ikke har prøvd det før så anbefaler jeg å gjøre det. 

  Jøss, burde oppgradere meg selv til matblogger, haha. 

 • 2

  Ombre finest med krøller?

  Dagen etter at jeg hadde bestått eksamen, dro jeg litt spontant til frisøren og farget ombre. Jeg hadde faktisk vurdert det i 2-3 år, før jeg gjorde det.

  Jeg ville at det skulle se mest mulig naturlig ut, og i enkelte lys syns jeg det ser ganske naturlig ut. Men det kan også se litt "hardt" og unatulig ut, derfor er jeg litt usikker på om jeg skal farge det igjen, eller bare la det være. 

  Jeg ble så skuffet de første dagene, da ingen la merke til at jeg hadde farget håret, haha. Synes egentlig det er mye finere nå enn det var før, og kommer nok til å ha ombre i lang tid framover.

  Ombre er jo igrunn kjent for å være finest når man har krøller. Jeg har egentlig krøller/bølger, men disse retter jeg ut hver dag. Derfor går jeg stortsett alltid med rett hår. Jeg personlig synes det er fint også med rett hår, men det er jo også fint med krøller, fordi overgangen ser mer naturlig ut, og fargen endrer seg i krøllen. 

  På bildet har jeg laget krøllene med krølltang. Selve lyset gjør at håret ser mest naturlig ut der det er rett, så der ser man jo hvordan kontrastene er bare ut i fra lyset.

   

  Hva syns dere? Er ombre finest med krøller?

 • Astrid

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits